Preguntes freqüents

Per la compra de jocs i joguines, Artijoc disposa de botiga física i en línea.

Ens podreu trobar a:

 • Cardedeu (Carrer Llinars 76A)
 • 24h al dia tots els dies de la setmana a la nostra botiga en línia

Pots consultar els horaris de la botiga física en aquest enllaç.

 • Les comandes de la botiga en línia es processen de dilluns a divendres.
 • No es fan entregues de compres en línea en dissabtes i diumenges, ni tampoc en dies festius nacionals.

Si voleu estructures per a patis d’escoles o elements de joc d’exterior, Artijoc disposa de l’obrador de Puput. Al taller els professionals de Puput creen jocs i estructures per patis, parcs o espais de joc obert. Podeu consultar-ne el seu catàleg al següent apartat.

Si necessiteu informació, podeu contactar-hi a través del telèfon 935166921 o enviant un correu a puput@artijoc.com.

 • Per qualsevol dubte sobre algun producte disponible a la botiga de Cardedeu, podeu trucar al 931597850.
 • Per qualsevol altre dubte, podeu trucar al 635441175, al 931597850 o enviar un correu electrònic a botiga@artijoc.com. Us respondrem tan aviat com puguem.

Si voleu consultar el catàleg d’estructures de Puput o consultar la creació d’un pressupost, podeu contactar amb l’obrador a través del telèfon 935166921 o enviant un correu a puput@artijoc.com.

Sí, en fem. Podeu consultar quins a l’apartat “Descomptes especials”.

Podeu consultar qualsevol dubte que tingueu sobre els enviaments a l’apartat “Enviaments i devolucions”.

En el moment de processar la vostra comanda es genera la factura de la mateixa de manera automàtica. Aquesta la podeu trobar dins el vostre perfil. És important que us doneu d’alta amb les dades que vulgueu que apareguin a la factura.

Amb la voluntat de reduir el consum de paper, no rebreu la factura dins el vostre enviament a excepció que ens ho demaneu específicament en la comanda.

A Artijoc us oferim diverses formes de pagament:

 • Pagament amb targeta: plataforma de pagament amb targeta compatible amb totes les entitats bancàries. Es una plataforma de pagament totalment segura que protegeix les teves dades al llarg del procés.
 • Pagament a través de PayPal: posem a la teva disposició la plataforma de pagament PayPal. Les comissions d’aquesta plataforma van a càrrec del client.
 • Pagament amb transferència bancària: Si trieu aquesta opció, haureu d’enviar-nos el justificant de pagament a la direcció botiga@artijoc.com indicant en l’assumpte del missatge el codi de la comanda. Fins que no el rebem, no procedirem a fer l’enviament.

Sí, pots.

Durant el procés de compra tindràs tres opcions per rebre la teva comanda:

 • Enviament a través d’agència de transport
 • Recollida a la botiga de Cardedeu

Si decideixes recollir el que ens has demanat a la botiga, no hauràs de pagar despeses d’enviament.

Sí, a Artijoc emboliquem els vostres productes si ens ho demaneu (podeu indicar-ho al llarg del procés de compra). Té un cost d’1,50€ i fem servir paper sense tintes amb la voluntat de promoure la sostenibilitat.

Malgrat us oferim aquesta opció, us animem a que sigueu conscients de les múltiples opcions sostenibles que hi ha per a aquest propòsit: reciclatge de paper, ús de teles…  

No cal registrar-se per poder fer una compra a la botiga en línia. Podeu procedir amb la compra amb el perfil Convidat.

Sí, pots canviar les dades. Només cal que accedeixis al teu perfil d’usuària i des d’allà podràs canviar les dades que necessitis.

Tens dubtes, vols que t’ajudem?

Si necessites ajuda o tens qualsevol dubte sobre la compra, l’enviament, les devolucions o el que sigui, truca’ns, envia’ns un email, vine a les nostres botigues o bé consulta les preguntes freqüents.