Skip to content

Hola, som l’equip d’Artijoc

Benvingudes a Artijoc!

Ens fa molt felices que ens conegueu i que ens escolliu
per acompanyar-vos en l’aventura del joc. Som un equip que treballa amb
alegria i entusiasme, perquè creiem en allò que fem, perquè ens mouen
els criteris de sostenibilitat i respecte, i perquè creiem fermament que
l’educació és una arma molt poderosa per transformar el món.

Si ens vols conèixer encara millor,
mira qui som i com veiem el nostre projecte:
Mireia:
He vist néixer i créixer Artijoc i me’n sento molt orgullosa perquè veig el joc com una eina molt poderosa per transformar el món i la societat.
L’any 1999, juntament amb la Mima, la Núria i la Laia vam tenir la necessitat de generar un espai de treball coherent i compatible amb les nostres necessitats vitals i l’experiència en l’àmbit social i de l’educació en el lleure. Així va néixer Artijoc, amb una mirada cap a l’acompanyament respectuós dels infants i el joc com a eina transformadora.
Marta:
Estic enamorada d’aquest projecte que il·lusiona a petits i grans i on tot es fa des d’una mirada molt amorosa.
M’agrada poder aportar la meva experiència en gestió empresarial i, sobretot, sumar i somiar per ajudar a fer créixer Artijoc.
Nico:
Sóc el responsable de Puput, l’espai que em permet donar lloc a tota la creativitat, la passió i el plaer per treballar la fusta.
La meva història dins de la cooperativa és una bona mostra de com Artijoc ens permet desenvolupar les nostres vocacions. Després d’uns anys de treballar en les botigues vam poder fer realitat una idea que em feia especial il·lusió: tenir obrador propi, per a fer jocs i joguines de fusta. Així des del 2015 sóc el responsable de Puput, l’espai que em permet donar lloc a tota la creativitat, la passió i el plaer per treballar la fusta.
Mario:
Creativitat, aprenentatge i experimentació són les paraules que ronden pel meu cap quan parlem d’Artijoc i Puput.
Després de provar un munt d’àmbits diferents, vaig trobar la meva passió en la fusta. Aquesta passió, juntament amb les ganes per aprendre més i més, fa que el meu dia a dia a Puput sigui extraordinari.
Bruno:
Treballar a Puput és com jugar tots els dies, una feina que visc sempre amb un somriure!
Sabent que estem ajudant a educar als més petits, una tasca que s’accepta amb un somriure!
Pol:
Hi ha mil maneres de fer les coses, i quan treballes amb il·lusió, en gaudeixes i això es transmet als infants.
A Puput fem estructures amb fusta, encaixos, unions i mil formes. Cada peça que fem es podria muntar de diferent manera, el cargol per aquí o per allà, una fusta més gruixuda o més prima, un cargol més curt o més llarg. Em recorda quan jugava amb els Legos a casa, podies fer el que volguessis i com volguessis fer-ho segons el material que tenies.

Col·laboren amb nosaltres:

Retalls, taller
creatiu

Retalls és un espai destinat al desenvolupament creatiu de la canalla a través de diverses tècniques plàstiques. A Retalls es treballa amb grups reduïts i de diferents edats per tal de fomentar el respecte i la col·laboració entre els infants alhora que se’ls dóna una atenció personalitzada.

Darrera d’aquest espai hi ha l’esforç i la creativitat de la Gemma, que, des de fa molts anys col·labora amb nosaltres en el nostres projectes artístics i de lleure.

Integral 4
 

Ens porten la comptabilitat i la gestió de contractes i nòmines. La Glòria diu que Artijoc ha fet que la seva feina de comptable sigui com un joc de taula: matemàtic, estratègic, dinàmic i màgic. En cada moviment, un nou repte, un nou món per a construir i descobrir.

I per nosaltres és com una fada màgica que fa que els números ballin i es col·loquin allà on han d’estar perquè tot funcioni bé!!

Ak benn
 

És una entitat sense ànim de lucre fundada l’any 1995 al barri de Grand Yoff, Dakar. Entre d’altres activitats comercialitza productes d’economia solidaria.

Amb Ak benn, entre moltes altres coses, hem compartit durant molt de temps la furgoneta que, gràcies a la cura i manteniment d’en Jordi, encara ens fa servei portant els nostres jocs i estructures de pati arreu de Catalunya.

Donem les gràcies

Artijoc no seria possible sense sòcies, treballadores,
col·laboradores i familiars que, dia rere dia, ens donen suport
i empenta per tirar endavant aquest projecte. Al llarg d’aquests anys
moltes persones n’han format part amb més o menys implicació.

Mima, Núria, Laia, Gemma, Noe, Laura, Maria, Cristina, Miquel,
Elisenda, Marta, Magalí, Daphne, Leo, Albert, Raquel, Dani, Maria…
a totes elles i moltes més, moltes gràcies!