Descomptes especials - Artijoc

Artijoc som una petita cooperativa de béns i serveis on apostem per un tracte proper i de qualitat. Ens definim com un projecte de mida familiar que, per les seves característiques, pot oferir descomptes limitats degut als reduïts marges que ens permet la indústria de la joguina.

Malgrat aquest fet, ens esforcem per poder oferir un descompte del 5% de l’import total de la compra (IVA inclòs) als següents col·lectius en compres superiors als 50€:

  • Famílies nombroses
  • Famílies monoparentals
  • Sòcies d’Opcions
  • Carnet Jove

Només caldrà que ens feu arribar la documentació (carnet pertinent i document identificatiu) quan feu la vostra compra o l’ensenyeu al personal de les botigues en el moment de pagar.

Per a professionals de l’educació disposem de descomptes especials en compres destinades a l’activitat professional. Per tal de poder-ne gaudir haureu de registrar-vos seguint els passos indicats en l’apartat “Soc una Escola”.

Tens dubtes, vols que t’ajudem?

Si necessites ajuda o tens qualsevol dubte sobre la compra, l’enviament, les devolucions o el que sigui, truca’ns, envia’ns un email, vine a les nostres botigues o bé consulta les preguntes freqüents.