Enviaments i Devolucions

Quant costa fer una comanda?

 • Enviaments a la península dins el límit nacional: 4,90€.

En compres superiors a 50€, el cost queda assumit per nosaltres.

 • Enviaments a Illes Balears: 8,90€.

En compres superiors a 100€ el cost queda assumit per nosaltres.

 • Enviaments a l’estranger: degut al fet que les tarifes d’enviament internacional són fluctuants i depenen de la destinació, el preu d’aquests pot variar.

En cas que necessiteu fer un enviament a un altre país, us animem a posar-vos en contacte amb nosaltres al correu botiga@artijoc.com per poder informar-vos.

Si la teva comanda es realitza més tard de les 12h del migdia, durant el cap de setmana o un dia festiu, es tramitarà l’enviament el següent dia laborable.

Quan trigarà a arribar la meva comanda?

A Artijoc fem enviaments amb una previsió d’entrega de 24-48h des del moment en què processem el vostre enviament.

Al disposar de dues botigues físiques, existeix la possibilitat que els productes que heu demanat no es trobin tots al mateix magatzem; en aquesta situació, tirarem endavant l’enviament un cop haguem pogut reunir tot el que ens heu demanat i, d’aquesta manera, enviar-vos només un paquet apostant per l’eficiència i la reducció del malbaratament de recursos (tant humans com materials). Aquest procés pot durar entre dos i tres dies.

Des de la cooperativa defensem l’escala humana del nostre comerç i apostem per ser conscients de la inviabilitat de la immediatesa a la qual ens aboca un sistema de consum desmesurat. 

Puc cancel·lar una comanda feta per internet?

Sí, es pot cancel·lar.

Pots cancel·lar la comanda sempre i quan aquesta no hagi estat enviada.

En cas que vulguis optar per aquesta opció, et demanem que truquis el més aviat possible al telèfon 931597850 (tenint en compte que l’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9:30h a 13:00h i dissabtes de 10: a 13:30h) o que ens escriguis un correu a botiga@artijoc.com

Puc retornar una comanda?

Sí, sempre pots retornar una comanda que ens hagis fet dins d’un període de 15 dies a partir del seu lliurament.

Les compres fetes dins el termini de festes nadalenques (de l’1 de novembre al 5 de gener) es poden retornar fins el 25 de gener.

Per poder fer una devolució el producte ha d’estar intacte i disposar del seu embalatge i etiquetatge original en perfecte estat. Caldrà que adjuntis un full amb el codi de la comanda i un compte bancari per a fer el retorn dels diners. L’hauràs d’empaquetar de manera segura perquè no es faci malbé durant el retorn i enviar-lo a la direcció:

Artijoc S.C.C.L

C/Llinars 76A

Cardedeu (08440)- Barcelona

Un cop haguem rebut el paquet, revisarem que tot estigui correcte i us farem el retorn dels diners al número de compte que ens hagueu indicat. El retorn del producte corre a càrrec vostre i no s’acceptaran enviaments contra reemborsament.

M’ha arribat un producte malmès. Què he de fer?

D’entrada, ens disculpem per l’inconvenient que t’hagi pogut generar aquest fet. Per tal de poder reclamar aquest producte, us demanem que ens escriviu un correu electrònic al correu botiga@artijoc.com:

 • L’assumpte del missatge ha d’indicar la següent descripció:
  • Producte malmès (número de comanda).
 • Contingut del missatge:
  • Nom de l’usuari/a que va processar la comanda
  • Data de la comanda
  • Correu electrònic i/o telèfon de contacte
  • Nom del producte malmès
  • Descripció de l’element malmès i/o situació de la joguina.
  • Imatges i/o vídeo de la part malmesa. Cal que es vegi clarament què ha passat.

Tant bon punt rebem aquesta informació, ens posarem en contacte amb vosaltres per procedir a solucionar la incidència el més aviat possible.

Tens dubtes, vols que t’ajudem?

Si necessites ajuda o tens qualsevol dubte sobre la compra, l’enviament, les devolucions o el que sigui, truca’ns, envia’ns un email, vine a les nostres botigues o bé consulta les preguntes freqüents.