TERMINAL: LA ATORMENTADA VIDA DE BILLY KERR

SKU: 0602573199268

39,95 IVA incluido

Toda mi vida he mantenido la boca cerrada, por lealtad, por miedo…, por vergüenza.

Hay existencias

Terminal: La Turmentada Vida de Billy Kerr és un joc cooperatiu on els jugadors prenen el paper d’infermers encarregats de cuidar malalts terminals.

El seu últim pacient ha arribat d’urgència després de patir un atac massiu el cor en un vol de Sydney a Londres. Quan el joc comença, tot el que se sap és això: el seu nom és Billy Kerr, té seixanta anys i li queden tan sols uns dies de vida.

A mesura que els jugadors tinguin cura a Billy, aniran coneixent més. Ocupant-se de les seves necessitats i tallant qualsevol emergència mèdica, es guanyaran la seva confiança, i aconseguiran conèixer la seva peculiar història. La trama avançarà segons se superin els diferents escenaris, i finalment podran ajudar a Billy a trobar el valor per enfrontar-se als tres grans errors de la seva vida.

Al llarg de deu fases diferents, Billy anirà compartint la seva vida, els seus records i aquelles coses de les quals es penedeix. La seva vida ha estat tant interessant com turbulenta, com descobriran els jugadors, que aniran aprofundint cada vegada més en l’absorbent narrativa del joc.

A través de la seva mecànica senzilla però amb multitud de possibilitats, Terminal: La Turmentada Vida de Billy Kerr aconsegueix comunicar una experiència única: bussejar en els records vitals d’una persona en les seves últimes hores, amb els seus triomfs i els seus fracassos. Una aposta de Hub Games per allunyar-se dels regnes fantàstics i afrontar l’aventura més gran que existeix: la pròpia vida. No és un tòpic: mai has jugat res igual.

Contenido: 1 Reglamento, 1 Tablero de Juego, 1 Tablero de Gerente, 39 cartas de Paciente,     35 cartas de Recuerdo Parcial, 35 cartas de Recuerdo Claro, 75 cartas de Narración, 1 peón de Billy, 4 peones de Enfermero, 3 peones de Ayudante, 2 peones de Ayudante De Guardia, 24 fichas de Cuidado, 12 fichas de Estrés, 10 fichas de Seguimiento, 2 fichas de Aviso, 1 tarjeta de Contacto

Duración: 45-60 min

¿Tienes dudas? ¿Quieres que te ayudemos?

Si necesitas ayuda o tienes cualquier duda sobre la compra, el envío,
las devoluciones o lo que sea, llámanos, envíanos un email, ven a nuestras tiendas o bien consulta las preguntas frecuentes.