Tambor de banda de música

SKU: 4013594140133

59,00 IVA inclòs

Category:

Ritme, diversió i música en un sol instrument! Aquest tambor de banda porta l’emoció de les desfilades al joc diari. Amb tonalitat ajustable i corretja regulable, és perfecte per a petites mans que volen explorar el món de la percussió.

En estoc

Tambor de banda de música

Aquest tambor és l’instrument perfecte per marcar el ritme en qualsevol desfilada infantil. Equipat amb bordó i ajust variable de tonalitat, ofereix una experiència musical autèntica per a les petites percussionistes.El conjunt inclou baquetes i una corretja regulable per penjar-lo, permetent a les criatures tocar còmodament mentre es mouen. Ideal per fomentar l’expressió musical i el desenvolupament del sentit del ritme.

Detalls del producte:

  • Edat recomanada: A partir de 3 anys
  • Funcions: Angle d’inclinació ajustable, corretja en bandolera regulable
  • Mida de l’article: 14 cm

Aquest tambor no només és una joguina divertida, sinó també una eina educativa valuosa. Ajuda a desenvolupar la coordinació, el sentit del ritme i la motricitat fina, alhora que fomenta la creativitat musical.La possibilitat d’ajustar l’angle d’inclinació i la corretja permet adaptar el tambor a diferents alçades i preferències, assegurant una experiència còmoda i personalitzada per a cada criatura.

Brand

Goki

Tens dubtes, vols que t’ajudem?

Si necessites ajuda o tens qualsevol dubte sobre la compra, l’enviament, les devolucions o el que sigui, truca’ns, envia’ns un email, vine a les nostres botigues o bé consulta les preguntes freqüents.