Batedora de mà amb bol

SKU: 4013594515023

22,50 IVA inclòs

Category:

Gira la maneta i deixa volar la imaginació! Aquesta batedora de fusta porta l’emoció de la cuina al món del joc infantil. Perfecta per a petites mans creatives, ofereix una experiència tàctil i visual que farà les delícies de qualsevol aspirant a xef.

En estoc

Batedora de mà amb bol

Aquest clàssic joguet de fusta és l’accessori perfecte per a la cuina de qualsevol casa de nines. Amb aquesta batedora, les criatures poden remenar i barrejar ingredients imaginaris, posant-la en marxa simplement accionant la maneta.Ideal per estimular el joc simbòlic, aquesta batedora de mà amb bol convida les petites cuineres i cuiners a crear deliciosos plats imaginaris. La seva simplicitat i disseny intuïtiu permeten hores de diversió creativa.

Detalls del producte:

  • Edat recomanada: A partir de 3 anys
  • Material: Fusta
  • Nombre de peces: 2
  • Mida de l’article: 14,5 x 5 x 19,5 cm

Aquest joguet no només és divertit, sinó que també ajuda a desenvolupar la motricitat fina i la coordinació ull-mà. Les criatures aprenen sobre els estris de cuina i els processos culinaris bàsics mentre juguen.La qualitat de la fusta i la construcció robusta asseguren que aquesta batedora resistirà moltes sessions de joc, convertint-se en un element essencial de qualsevol cuina de joguina.

Brand

Goki

Tens dubtes, vols que t’ajudem?

Si necessites ajuda o tens qualsevol dubte sobre la compra, l’enviament, les devolucions o el que sigui, truca’ns, envia’ns un email, vine a les nostres botigues o bé consulta les preguntes freqüents.