Balança

SKU: 4013594515047

24,95 IVA inclòs

Category:

Pesa, compara i juga! Aquesta balança de fusta massissa porta la màgia de la cuina i el comerç al món del joc infantil. Robusta i precisa, ofereix hores d’aprenentatge divertit mentre les criatures exploren el fascinant món dels pesos i les mesures.

En estoc

Balança

Cap cuina de joguina no estaria completa sense la tradicional balança de plat de fusta massissa. Pràctica, exacta i robusta, aquesta balança representa com han de ser els aparells de cuina!Aquesta joguina no només és divertida, sinó també educativa. Ajuda les criatures a entendre conceptes bàsics de pes i mesura mentre juguen a ser petits xefs o botiguers. La seva construcció sòlida garanteix que resistirà moltes hores de joc creatiu.

Detalls del producte:

  • Edat recomanada: A partir de 3 anys
  • Material: Fusta
  • Mida de l’article: 12,6 x 15,5 x 17 cm

La balança és perfecta per estimular el joc simbòlic i desenvolupar habilitats matemàtiques bàsiques. Les criatures poden aprendre sobre equilibri, comparació de pesos i fins i tot iniciar-se en conceptes simples d’aritmètica mentre s’ho passen d’allò més bé.
La qualitat de la fusta i el disseny acurat fan d’aquesta balança una peça duradora i atractiva, ideal per complementar qualsevol conjunt de cuina de joguina o botiga.

Brand

Goki

Tens dubtes, vols que t’ajudem?

Si necessites ajuda o tens qualsevol dubte sobre la compra, l’enviament, les devolucions o el que sigui, truca’ns, envia’ns un email, vine a les nostres botigues o bé consulta les preguntes freqüents.