El Petit col·leccionista d’estrelles

SKU: 4013594558617

37,50 IVA inclòs

Category:

Imagina un món d’aventures celestials on les criatures poden conduir un vehicle ple d’estrelles! Aquesta joguina encantadora estimula la imaginació i el joc lliure, permetent que cada petita ment creï les seves pròpies històries. Diversió i aprenentatge es fusionen en un producte segur i creatiu!

En estoc

El Petit col·leccionista d’estrelles
Les criatures més petites viuran aventures celestials amb aquesta joguina encisadora! Una bonica figura condueix el seu vehicle i arrossega un remolc ple d’estrelles, convidant a explorar l’univers de la imaginació.
Aquesta joguina segura i divertida fomenta el joc lliure mentre estimula la creativitat. Deixa volar la fantasia de les criatures mentre creen les seves pròpies històries amb aquest encantador conjunt. La diversió i l’aprenentatge s’uneixen en una joguina que dona suport al desenvolupament infantil de forma lúdica.
Detalls del producte:

  • Edat recomanada: A partir de 2 anys
  • Origen: Fabricat a Europa
  • Material: Fusta
  • Nombre de peces: 4
  • Mida de l’article: 21,5 x 7,5 x 10 cm

Ideal per a petites mans exploradores, aquesta joguina ofereix una experiència tàctil i visual que captiva els sentits. Les estrelles al remolc afegeixen un toc màgic, inspirant contes i jocs sobre l’espai i els cossos celestes.
La qualitat dels materials i el disseny acurat garanteixen hores d’entreteniment segur i educatiu, fent d’aquesta joguina un company perfecte per al creixement i l’aprenentatge de les criatures més petites.

Brand

Goki

Tens dubtes, vols que t’ajudem?

Si necessites ajuda o tens qualsevol dubte sobre la compra, l’enviament, les devolucions o el que sigui, truca’ns, envia’ns un email, vine a les nostres botigues o bé consulta les preguntes freqüents.