Família amb dos fills

SKU: 4013594514637

16,50 IVA inclòs

Category:

Imagina una família que cobra vida a través del joc! Aquestes figures de fusta, fàcilment movibles, són perfectes per a crear històries i situacions que fomenten les habilitats socials i emocionals de les criatures. Ideal per a petites mans i grans imaginacions!

En estoc

Família amb dos fills
Aquestes figures de fusta, dissenyades amb molta cura i afecte, són fàcilment movibles i poden estar tant dretes com assegudes. S’adapten perfectament a qualsevol casa de nines de goki i donen vida al joc.
Les ninotes articulades ajuden a les criatures a desenvolupar les seves habilitats socials i emocionals, fomentant la imaginació i el joc simbòlic. Representen una família diversa, promovent així la inclusió i el respecte per diferents models familiars.

Detalls del producte:

  • Edat recomanada: A partir de 3 anys
  • Material: Fusta i tèxtil
  • Nombre de peces: 4
  • Mida de cada figura: 11 cm

Aquestes figures són ideals per estimular la creativitat i el joc lliure. Les criatures podran crear infinites històries i situacions, aprenent sobre les relacions familiars i la convivència d’una manera divertida i educativa.
La qualitat dels materials garanteix la durabilitat del producte, fent-lo perfecte per a hores i hores de joc imaginatiu i enriquidor.

Brand

Goki

Tens dubtes, vols que t’ajudem?

Si necessites ajuda o tens qualsevol dubte sobre la compra, l’enviament, les devolucions o el que sigui, truca’ns, envia’ns un email, vine a les nostres botigues o bé consulta les preguntes freqüents.