Pilota sensorial de punxes 75mm

SKU: 8421941101267

5,70 IVA inclòs

Descobreix la pilota sensorial de punxes de 75 mm, l’eina perfecta per a l’estimulació i el desenvolupament infantil. Amb el seu color viu i la seva textura única, aquesta pilota captiva l’atenció dels infants, fomentant l’exploració tàctil i la coordinació. Segura i fàcil d’agafar, és ideal per a jocs sensorials i activitats d’aprenentatge primerenc. Porta diversió i creixement a les mans dels més petits amb aquesta versàtil pilota!

En estoc

Pilota sensorial de punxes: Diversió i aprenentatge per a infants

Presentem la pilota sensorial de punxes de 75 mm de diàmetre, un producte dissenyat especialment per a l’estimulació i el desenvolupament dels més petits. Aquesta pilota captiva l’atenció dels infants i ofereix una experiència tàctil única i estimulant.

Característiques principals:

  • Color atractiu: El seu color viu atrau la mirada dels infants, estimulant la seva curiositat i atenció visual.
  • Fàcil de manipular: La superfície texturitzada amb punxes suaus facilita l’agafada per a les petites mans, fomentant el desenvolupament de la motricitat fina.
  • Segura per a infants: Fabricada amb materials no tòxics i dissenyada per a un ús segur en mans infantils.
  • Versatilitat d’ús: Ideal per a jocs sensorials, exercicis de coordinació ull-mà i activitats d’estimulació primerenca.
  • Mida perfecta: Amb un diàmetre de 75 mm, és prou petita per ser manipulada còmodament per mans infantils, però prou gran per evitar riscos d’asfíxia.

Aquesta pilota sensorial és una eina valuosa per a pares, educadors infantils i terapeutes ocupacionals que treballen amb infants. És perfecta per a llars, escoles bressol, centres de desenvolupament infantil i espais de joc, oferint infinites possibilitats per estimular el creixement i l’aprenentatge dels més petits de manera divertida i segura.

Brand

AMAYA SPORT

Tens dubtes, vols que t’ajudem?

Si necessites ajuda o tens qualsevol dubte sobre la compra, l’enviament, les devolucions o el que sigui, truca’ns, envia’ns un email, vine a les nostres botigues o bé consulta les preguntes freqüents.