¡Huye!

SKU: 9788416985012

18,00 IVA inclòs

Category:

“¡Huye!” és una novel·la il·lustrada que narra el viatge d’una criatura i el seu gos Alan en cerca d’una nova llar, explorant temes com la solidaritat, el rebuig i la solitud. A través de diferents indrets del món, la història convida a la reflexió sobre els prejudicis i la realitat de les persones refugiades. Amb un estil màgic i les il·lustracions de Daniela Olejníková, aquesta obra captivadora no deixarà indiferent a ningú.

En estoc

“¡Huye!” és una novel·la il·lustrada que aborda amb sensibilitat i imaginació el tema actual de les persones refugiades. La història segueix el viatge fantàstic d’una criatura i el seu gos Alan a través de diferents indrets del món, cercant una nova llar.
Durant la seva odissea, la protagonista experimenta la solidaritat, però també el rebuig i la solitud. Les persones que troba pel camí representen actituds diverses davant allò desconegut, des dels prejudicis fins a la indiferència.
Amb un estil màgic i ple d’imaginació, el relat en primera persona es complementa perfectament amb les il·lustracions de Daniela Olejníková. Sense caure en moralismes, aquesta obra convida a la reflexió sobre temes com l’empatia, l’acollida i els drets humans.
“¡Huye!” és una lectura captivadora per a infants i joves que no deixarà indiferent a ningú, oferint una mirada propera i humana a la realitat de les persones desplaçades.

Llibre en castellà

Marek Vadas. Autor

Narrador, va néixer el 28 de maig de 1971, en Košice (Eslovàquia). Va estudiar Estètica i Filologia Eslovaca en la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat Comenius de Bratislava. Va treballar en publicitat i actualment ho fa en el Centre d’Informació Literària. Es dedica també a la canoteràpia. Ha realitzat diverses estades llargues a Àfrica; en la zona central i occidental d’aquest continent (Camerun, Txad, Gabon, Nigèria). És conseller del rei del regne Nyenjei a Camerun.

Ha rebut el Premi del Fons Literari (1994) per Petita novel·la, el Premi Bibiana al millor llibre infantil de 2004 per Contes de l’Àfrica negra, i el premi literari més important d’Eslovàquia, Anasoft Llitera (2007), pel llibre de relats El guaridor.

Daniela Olejníková. Il·lustradora


Va néixer un 17 d’agost a Bratislava (Eslovàquia). Va completar els seus estudis de Gravat i altres mitjans a l’Escola Superior de Belles Arts. Actualment es dedica a la il·lustració digital, però li agrada alternar-la amb altres tècniques (linograbado, aquarel·la, acrílic). Ha il·lustrat l’epopeia índia antiga Mahabharata en la versió eslovaca de Vladimír Miltner, En sucre de síndria de Richard Brautigan, el llibre de poemes de Katarína Kucbelov Saber què fer i diversos llibres infantils i juvenils com El dibuix que va cobrar vida (Daniel Pastirčík), Tretze (Jana Bodnárová), El botó perdut (Zuzana Csontosová), El llibre de les bestioles (Jiří Dvořák) i el llibre d’autor Una medicina per a Llobató.

Ha obtingut la Placa BIB 2013. Juntament amb Damian Pastirčákom ha creat l’estudi gràfic Limb.

 

Brand

Barbara Fiore Editora

Tens dubtes, vols que t’ajudem?

Si necessites ajuda o tens qualsevol dubte sobre la compra, l’enviament, les devolucions o el que sigui, truca’ns, envia’ns un email, vine a les nostres botigues o bé consulta les preguntes freqüents.