Braçalet amb picarols (un parell)

SKU: 8421941471360

6,00 IVA inclòs

Els “Braçalets amb picarols” són un producte versàtil i divertit, ideal per a diverses ocasions. Són especialment populars com a instrument de percussió senzill per a infants i adults. El seu disseny colorit i el so alegre dels picarols o cascavells els fan atractius per a activitats musicals, ball o simplement com a accessori decoratiu.

En estoc

Els “Braçalets amb picarols “, també coneguts com a cascavells,  són un accessori musical i decoratiu dissenyat per portar al turmell. Aquest producte no només aporta un toc de color, sinó que també genera un so agradable mentre es mou qui el porta.
Característiques principals:

  • Material: Fabricats amb polipropilè i metall, combinant durabilitat i lleugeresa.
  • Tancament: Inclou velcro per a un ajust fàcil i segur.
  • Picarols: Conté cinc picarols o cascavells metàl·lics que produeixen un so suau i melodiós.

Colors disponibles: Verd, groc, blau, vermell i rosa, oferint una gamma variada per a tots els gustos. (depèn de la disponibilitat de cada moment)

La qualitat dels materials utilitzats assegura una bona durabilitat. El tancament de velcro permet ajustar-los fàcilment a diferents mides de turmell, garantint comoditat i seguretat.

Els cinc picarols proporcionen un so notable sense ser excessivament sorollós, cosa que els fa adequats tant per a ús domèstic com per a petites actuacions o classes de música. El so suau i melodiós dels cascavells afegeix un encant especial a qualsevol moviment.

En resum, els “Braçalets amb picarols”són una opció divertida i pràctica per a aquells que busquen afegir un toc musical i colorit a les seves activitats o vestuari. La seva versatilitat i facilitat d’ús els converteixen en una elecció atractiva per a persones de totes les edats interessades en la música i el ball.

Brand

AMAYA SPORT

Tens dubtes, vols que t’ajudem?

Si necessites ajuda o tens qualsevol dubte sobre la compra, l’enviament, les devolucions o el que sigui, truca’ns, envia’ns un email, vine a les nostres botigues o bé consulta les preguntes freqüents.