E-Cork Racer vermell de suro

SKU: 5600762585620

19,99 IVA inclòs

Emoció a gran velocitat! Observa com el nostre cotxe de carreres brunzeix com un autèntic corredor de Fórmula E

En estoc

Un cotxe de carreres de suro per a estimular la coordinació i la motricitat fina. Accelera el temps de joc amb el nostre imprescindible cotxe de carreres electrònic de suro. Perfecte per als joves entusiastes de les carreres, aquest cotxe correrà com en la Fórmula E. La seva grandària i forma estan dissenyats per a estimular la coordinació mà-ull i la motricitat fina.

Dins de la caixa, trobaràs un cotxe de suro i una figura de fusta, la qual cosa el converteix en un complement emocionant per a qualsevol col·lecció de jocs.
Consells de joc: Prepari’s per a una aventura a gran velocitat amb el cotxe d’arrossegament. Munta una emocionant pista de carreres en el saló o al jardí i deixa que la imaginació del teu fill prengui el volant. Animi’ls a arrossegar el cotxe de carreres de suro, experimentant amb la velocitat i la direcció. Creu obstacles i desafiaments que sortejar, fomentant la coordinació mà-ull i la capacitat de resolució de problemes. Aquesta emocionant activitat lúdica és perfecta per a joves corredors a partir de 18 mesos, ja que combina el plaer del joc amb el desenvolupament d’habilitats.

Brand

Korko

Tens dubtes, vols que t’ajudem?

Si necessites ajuda o tens qualsevol dubte sobre la compra, l’enviament, les devolucions o el que sigui, truca’ns, envia’ns un email, vine a les nostres botigues o bé consulta les preguntes freqüents.