Història revisada de les dones

SKU: 9788412753646

19,70 IVA inclòs

Un recorregut il·lustrat per la història de la humanitat —des de la prehistòria fins al segle XXI— que incorpora la perspectiva de les dones en diferents cultures i èpoques. No sols aventureres o rebels que van fer història, sinó també relats de vides quotidianes de dones que… no figuren en la majoria d’enciclopèdies!

En estoc

Katarzyna Radziwiłł

És autora i editora. Va néixer en 1976 a Varsòvia, Polònia.
És llicenciada en Ciències Socials per la Universitat de Varsòvia. En 2002 va fundar l’editorial Muchomor, on publica literatura infantil i juvenil, tant d’autors polonesos com estrangers.

 

 

Joanna Czaplewska

Va néixer en 1993 en Gdynia, Polònia. Es va graduar en Disseny gràfic en l’Acadèmia de Belles Arts de Gdan ́sk. Treballa com a il·lustradora, dissenyadora i professora adjunta en la Facultat de la seva alma mater. Viu en Gdynia perquè estima la mar i col·lecciona llibres infantils il·lustrats.

 

 

característiques del llibre:

 

Brand

Ediciones Ekaré

Tens dubtes, vols que t’ajudem?

Si necessites ajuda o tens qualsevol dubte sobre la compra, l’enviament, les devolucions o el que sigui, truca’ns, envia’ns un email, vine a les nostres botigues o bé consulta les preguntes freqüents.