Papallona

SKU: 9788412592900

16,95 IVA inclòs

La força d’aquesta història rau en la criatura que la protagonitza, que amb molta gràcia i determinació es fabrica una enginyosa disfressa de papallona. Quan els altres nens fan malbé les seves precioses ales i antenes, és el pare qui la reconforta, anima i ajuda a començar.

En estoc

Marc Majewski:  va néixer a França en 1993. Va passar la seva infància als Alps, envoltat de llacs i boscos. Ha escrit i il·lustrat diversos llibres per a nens i nenes, com a Papallona, El retorn dels llops i Paraules pintades. El seu treball ha estat seleccionat per a la Mostra d’Il·lustradors de la Fira de Bolonya, «The Original Art» de la Societat d’Il·lustradors i l’exhibició de la Fira Internacional del Llibre de Pequín. Els seus llibres han rebut reconeixements com la selecció del Júnior Library Guild, Kids’ Indie Next List Pick, Le Prix Libr’à Nous donis libraires francophones, Kirkus Best Picture Books of the Year i ALA Notable Children’s Books. Papallona, segons relata, està basat en la seva pròpia infància.

 

· Premi Llibreter, 2024

· Àlbums destacats de l’any – Cadireta Blava, 2023

«Increïblement commovedora. Aquesta és una història que vola
amb unes ales precioses.»
—The Fan Brothers

«Un llibre que alegrarà totes les prestatgeries.»
—Booklist

Brand

Ediciones Ekaré

Tens dubtes, vols que t’ajudem?

Si necessites ajuda o tens qualsevol dubte sobre la compra, l’enviament, les devolucions o el que sigui, truca’ns, envia’ns un email, vine a les nostres botigues o bé consulta les preguntes freqüents.