Uugh! Un relat del Plistocè

SKU: 9788412504965

16,75 IVA inclòs

Una tribu nòmada es llança a l’aventura d’un viatge ple d’incerteses per trobar les coves que els acolliran durant l’hivern. La més jove de les dones, amb la seva mirada atenta a les subtileses de la naturalesa i al que envolta el seu clan, descobreix a les roques la possibilitat de plasmar els seus pensaments i experiències. I així, en el silenci profund d’una caverna, neix la primera història, un testimoni de la seva existència i una llavor per al futur.

 

En estoc

Una tribu nòmada emprèn un viatge ple de perills per arribar a les coves que seran el seu refugi durant l’hivern. La més petita entre les dones, sempre atenta als senyals de la naturalesa, els depredadors i a tot el que fa el seu clan, veu en la superfície de les roques la possibilitat —i el desig— d’expressar el que ha vist. I és allà, en el cor d’una caverna, on neix la primera història.

· Premi de les Llibreries de Navarra 2023 Nafarroako Liburu Denden Saria

Jairo Buitrago

Escritor, ilustrador e investigador de literatura infantil e historia del cine. Ganó el Premio A La Orilla del Viento 2007 con el libro Camino a casa, en compañía de Rafael Yockteng; el Premio Hispanoamericano de Novela Infantil Castillo 2019 con Al principio viajábamos solas; el Premio Antonio García Cubas 2020 al mejor libro mexicano para niños, y fue nominado al Premio Kirkus en Estados Unidos en 2019 por Walk with me (Versión en inglés de Camino a casa). Nació en Bogotá y vive en Ciudad de México.

 

 

Rafael Yockteng

Rafael Yockteng nació en 1976 en Lima, Perú. Estudió Diseño Gráfico en la Universidad Jorge Tadeo Lozano en Bogotá, Colombia, dónde supo que se dedicaría por completo al diseño; desde entonces, ha ilustrado varios libros para niños. En el año 2000 ganó la convocatoria Utopía (IBBY), dirigida a ilustradores latinoamericanos de textos infantiles. Algunos de sus libros han sido merecedores de importantes reconocimientos, como la Lista de Honor de IBBY, Lista White Ravens y los mejores libros del banco del libro de Venezuela.

 

 

Tens dubtes, vols que t’ajudem?

Si necessites ajuda o tens qualsevol dubte sobre la compra, l’enviament, les devolucions o el que sigui, truca’ns, envia’ns un email, vine a les nostres botigues o bé consulta les preguntes freqüents.