Océanos de papel

SKU: 8425402885772

14,00 IVA inclòs

Category:
Descobreix Océanos de Papel, un divertit joc de cartes on hauràs de prendre decisions estratègiques: acabar la ronda o arriscar-te a aconseguir més punts? Ideal per a 2-4 jugadors, amb partides de 30 minuts plenes d’emoció. Assumeix el repte i crea el teu propi oceà de paper!

En estoc

Océanos de Papel – Crea el teu propi oceà de paper!

En aquest emocionant joc de cartes, hauràs de formar la teva mà, jugar cartes per aplicar els seus efectes i decidir si vols acabar la ronda. Assumiràs el risc? Pots acabar la ronda de seguida o donar als altres un torn addicional per aconseguir més punts.

Océanos de Papel és un joc de set collection on, durant el teu torn, afegeixes una carta a la teva mà, n’apliques els efectes i decideixes si continuar jugant o no. Si acumules set punts o més, hauràs de decidir: finalitzar la ronda o permetre als altres jugadors intentar sumar més punts.

Característiques:

  • De 2 a 4 persones.
  • A partir de 8 anys.
  • Partides d’uns 30 minuts.

Un joc ràpid i divertit, ideal per a moments en grup!

Brand

Tranjis Games

info@tranjisgames.com PEDIDO MÍNIMO 200€

Tens dubtes, vols que t’ajudem?

Si necessites ajuda o tens qualsevol dubte sobre la compra, l’enviament, les devolucions o el que sigui, truca’ns, envia’ns un email, vine a les nostres botigues o bé consulta les preguntes freqüents.