Calendari d’advent 2024. Edició limitada Grapat.

SKU: 8436580871884

86,55 IVA inclòs

Category:

Benvingudes a la nova edició del Calendari d’Advent de Grapat per al 2024, una experiència única que ens convida a explorar quatre mons fascinants: el mineral, el vegetal, l’animal i l’humà.
És una aventura diària

En estoc

Aquest tresor d’edició limitada consta de 24 petites caixes reutilitzables, cadascuna amagant una sorpresa especial dissenyada per estimular la creativitat i fomentar la connexió familiar. Cada dia de l’Advent es converteix en una oportunitat per descobrir, jugar i crear junts.
Contingut màgic
Les caixes contenen una barreja encantadora d’activitats pensades per a totes les edats:
Jocs interactius
Rituals familiars
Receptes festives
Manualitats creatives
Totes aquestes propostes han estat acuradament seleccionades per omplir el període d’Advent amb moments màgics i significatius.
Una guia per a les festes
Un equip de creatius ha col·laborat amb Grapat per crear un llibret ple d’idees inspiradores. Aquest manual es convertirà en un tresor familiar, oferint suggeriments per crear noves tradicions nadalenques any rere any.
Més que un calendari.
Aquest
 calendari és una invitació a alentir el ritme, a reconnectar amb allò que realment importa i a gaudir d’un Advent centrat en la simplicitat i la profunditat, lluny del consumisme habitual de les festes. És una oportunitat per crear records duradors i enfortir els llaços familiars.
Per a totes les edats
Dissenyat per ser gaudit per persones de 3 a 115 anys, aquest calendari és una experiència intergeneracional que promet sorpreses diàries i moments de connexió familiar inoblidables.

Brand

Grapat

Tens dubtes, vols que t’ajudem?

Si necessites ajuda o tens qualsevol dubte sobre la compra, l’enviament, les devolucions o el que sigui, truca’ns, envia’ns un email, vine a les nostres botigues o bé consulta les preguntes freqüents.