Tambor de fusta amb 3 tons de Rohema

SKU: 4042241615977

39,90 IVA inclòs

Categories: ,

Tambor de fusta de faig amb 3 tons per a crear bonica música i desenvolupar el sentit del ritme, la concentració i l’audició dels infants.

En estoc

El tambor de fusta amb 3 tons és un instrument molt especial entre els Toms de Fusta de Rohema. A causa de la seva fabricació artística i precisa, es poden crear 3 tons en una superfície jugant amb aquest tambor de fusta de faig. Amb un tambor de fusta normal, el to només es pot variar canviant l’angle de batec.

La superfície del tambor de fusta de 3 tons es divideix en tres zones mitjançant treballs de fressat nets i sense vores. El millor punt en particular per colpejar el tambor està marcat per una àrea de destinació gravada. Amb el feltre mallet que l’acompanya, es poden produir tres tons diferents, molt agradables i clars mentre es juga. Els tres tons s’han afinat entre si de tal manera que el tambor “sempre sona bé” fins i tot quan els nens el toquen lliurement.

Un forat a la vora del tambor fa que sigui fàcil jugar amb una mà, especialment per a nens més grans. I els petits poms a la part inferior del tambor permeten un so de gronxador lliure, fins i tot quan el tambor de 3 persones està dempeus a terra.

Recomanació d’edat: a partir de 3 anys.

Brand

Rohema

Tens dubtes, vols que t’ajudem?

Si necessites ajuda o tens qualsevol dubte sobre la compra, l’enviament, les devolucions o el que sigui, truca’ns, envia’ns un email, vine a les nostres botigues o bé consulta les preguntes freqüents.