Tambor de tub de fusta de Rohema

SKU: 4042241615533

7,90 IVA inclòs

Categories: ,

Tambor de tub de fusta per a crear bonica música i desenvolupar el sentit del ritme, la concentració i l’audició dels infants.

En estoc

Aquest tambor de tub és un instrument de fusta ressonant que es pot utilitzar per produir dos tons de diferents tons. En aquesta versió sense mànec, el mig de l’instrument és més fi que els dos tubs dels costats. Això significa que els nens han d’aprendre primer com han de tenir l’instrument per a poder produir el millor so possible. Si toquen massa l’espai del cos ressonant quan el subjecten al centre, no crearà un so perquè no es pot desplegar lliurement a l’espai buit. El so es produeix colpejant els tubs amb un mallet. Aquesta manera conscient de produir so requereix una mica de paciència per part del jugador, però és beneficiosa per a la concentració i les habilitats motores dels nens.

Fabricat de fusta de faig local, que recobrim amb una capa molt fina de vernís. Com tots els nostres instruments, els tambors tubulars es proven segons l’estàndard alemany de joguines i són absolutament segurs fins i tot per als nens més petits.

Per a nens a partir de 3 anys.

Brand

Rohema

Tens dubtes, vols que t’ajudem?

Si necessites ajuda o tens qualsevol dubte sobre la compra, l’enviament, les devolucions o el que sigui, truca’ns, envia’ns un email, vine a les nostres botigues o bé consulta les preguntes freqüents.