Òliba de fusta Wudimals

SKU: 0701575410088

7,50 IVA inclòs

Category:

Aquesta fantàstica Òliba està tallada i pintada a mà, cadascuna és única. Feta en fusta de til·ler.
Això és part de la bellesa i el valor de Wudimals®. Sempre hi haurà lleugeres variacions en els petits detalls, així que ningú més en el món té exactament el mateix animal que tu!

En estoc

Òliba – Una figura realista de fusta sostenible

L’òliba és una representació realista d’aquest animal fascinant que pot ser trobat en pràcticament qualsevol lloc, excepte a les regions polars i desèrtiques. Amb una envergadura que pot arribar a ser de 70 a 104 cm, aquest ocell destaca per les seves ales llargues i la seva cua curta i quadrada, que ajuda a distingir-lo d’altres aus nocturnes en vol.

Amb els seus aguts sentits de l’oïda i la vista, l’òliba és experta a localitzar les seves preses, que inclouen petits rosegadors, ocells, rèptils, insectes, conills i fins i tot ratpenats. El seu vol silenciós li permet llançar-se de manera efectiva sobre les preses i capturar-les amb les seves urpes.

Característiques:

  • Figura en 3D tallada i pintada a mà amb fusta sostenible.
  • Detalls realistes que reflecteixen les característiques úniques de l’òliba.
  • Ideal per a educar sobre la fauna i fomentar el respecte per la natura.

Aquesta figura és perfecta per a amants dels animals i per a activitats educatives que promouen la connexió amb el món natural.

Brand

Wudimals

Tens dubtes, vols que t’ajudem?

Si necessites ajuda o tens qualsevol dubte sobre la compra, l’enviament, les devolucions o el que sigui, truca’ns, envia’ns un email, vine a les nostres botigues o bé consulta les preguntes freqüents.