Agenda Magnètica en anglès

SKU: 3700217328887

10,00 IVA inclòs

Category:
Descobreix l’Agenda Magnètica en Anglès, una manera divertida d’aprendre els dies, mesos i estats d’ànim! Amb 68 peces magnètiques, els infants poden crear la seva rutina diària mentre desenvolupen habilitats lingüístiques i emocionals. Aconsegueix-la ara i fes que aprendre sigui un joc!

En estoc

Agenda Magnètica en Anglès – Descobreix el món dels dies, mesos i estats d’ànim!

Aquesta agenda magnètica és perfecta perquè infants de 3 a 6 anys aprenguin els dies de la setmana, els mesos de l’any, el temps que fa i com es poden sentir cada dia, tot en anglès! Amb 68 peces magnètiques de colors i una pissarra interactiva, els més petits poden anar creant la seva pròpia rutina diària mentre desenvolupen habilitats lingüístiques i emocionals.

Atenció: Aquest producte està en descompte perquè no inclou fitxes dels anys actuals, però es pot adaptar fàcilment perquè els infants el segueixin gaudint.

Característiques:

  • 68 peces magnètiques per jugar i aprendre.
  • Ideal per aprendre els dies, mesos, el temps i les emocions en anglès.
  • Dissenyat a França, perfecte per infants de 3 a 6 anys.

Un recurs educatiu i divertit que ajuda a estructurar el dia i a entendre conceptes bàsics mentre es fomenta la creativitat i l’autonomia.

Tens dubtes, vols que t’ajudem?

Si necessites ajuda o tens qualsevol dubte sobre la compra, l’enviament, les devolucions o el que sigui, truca’ns, envia’ns un email, vine a les nostres botigues o bé consulta les preguntes freqüents.