Sabates marrones 32cm

SKU: 8413082311919

11,80 IVA inclòs

Category:

La col·lecció proposa una classificació de vestits, sabates  i accessoris tenint en compte els fenòmens atmosfèrics i situacions concretes del dia a dia dels nens/es (fred, calor, entretemps, bany i nit).

També es presenten diferents tipus de formes de cordar per afavorir la motricitat fina.

En estoc

Nova col·lecció de roba i accessoris per a ninos 
La nostra col·lecció de roba i accessoris per a ninos està dissenyada per oferir una experiència realista i enriquidora durant el joc. Inclou una selecció de peces de vestir i complements essencials per a diferents moments quotidians, com ara l’hora del bany, la migdiada o els passejos. Cada peça ha estat pensada perquè els infants puguin vestir els seus ninos amb facilitat i gaudir de cada moment.

Els diferents tipus de tancaments, com botons, cremalleres i velcro, estan pensats per a fomentar el desenvolupament de la psicomotricitat fina. Això permet que les nenes i els nens millorin la seva destresa manual mentre es diverteixen, experimentant amb diverses combinacions de roba i accessoris per al seu nino de recent nascut.

Aquesta col·lecció no només ofereix un joc simbòlic que fomenta la imaginació, sinó que també ajuda els infants a adquirir habilitats importants per a la seva autonomia. La cura i la dedicació que es posa en cada detall converteixen aquest joc en una experiència educativa única, plena d’aprenentatges valuosos.

Brand

MINILAND

Tens dubtes, vols que t’ajudem?

Si necessites ajuda o tens qualsevol dubte sobre la compra, l’enviament, les devolucions o el que sigui, truca’ns, envia’ns un email, vine a les nostres botigues o bé consulta les preguntes freqüents.