Nadó africà Tou 32cm

SKU: 8413082313647

25,90 IVA inclòs

Descobreix el nino africà perfecte per a les aventures dels més petits! Amb el seu cos suau i aroma a vainilla, es converteix en el company ideal per jugar i aprendre. Fabricat a l’Estat espanyol amb materials de qualitat, aquest nino durador i segur és un regal que enamorarà!

 

En estoc

Nino de 32 cm amb cos suau i abraçable, ideal per a petites i petits exploradors.

Aquest nino és el company perfecte per a les aventures diàries dels més menuts. El seu cos tou el fa molt còmode per abraçar i portar a tot arreu. Està fabricat artesanalment a Espanya amb materials d’alta qualitat i un suau aroma a vainilla que el fa encara més especial. A més, és molt segur, durador i es pot netejar fàcilment amb un drap humit, assegurant que es mantingui impecable per molt de temps.

Forma part de la col·lecció Miniland Dolls, una línia de joguines que promou valors d’igualtat, diversitat i inclusió, sense importar la raça, el gènere o la condició dels infants. Aquesta col·lecció ajuda a desenvolupar habilitats socials com l’empatia i la tolerància des de ben petits.

Característiques:

  • Material: vinil suau de qualitat, amb lleuger aroma a vainilla.
  • Mides: 32 cm.
  • Inclou roba interior.
  • Dissenyat per a infants a partir de 10 mesos.
  • Fabricat a Espanya.
  • Certificat CE, conforme a la legislació de la Unió Europea.

Aquest nino no només és un gran amic, sinó també una eina pedagògica per ensenyar valors essencials. Perfecte per jugar, aprendre i somiar!

Brand

MINILAND

Tens dubtes, vols que t’ajudem?

Si necessites ajuda o tens qualsevol dubte sobre la compra, l’enviament, les devolucions o el que sigui, truca’ns, envia’ns un email, vine a les nostres botigues o bé consulta les preguntes freqüents.