Mossegador Arc de Sant Martí

SKU: 8424678907416

15,90 IVA inclòs

Category:

L’arc de Sant Martí és un mossegador inspirat en la natura. Està fet de cautxú natural totalment biodegradable i sostenible. Fet a mà, decorat amb pigments de qualitat alimentària i hermètic, és totalment segur per al nadó.

En estoc

Happy the Rainbow és un preciós mossegador arc de Sant Martí. És una joguina suau, flexible, lleuger i de fàcil agarri. La forma separada dels seus arcs afavoreix la prensió, el bebè pot entrellaçar els seus dits entre ells afavorint així el desenvolupament de la motricitat fina.

De tacte molt suau, ideal per a mossegar i calmar les genives del bebè.

Els seus colors en contrast faciliten l’atenció i fixació visual, imprescindibles en el desenvolupament visual dels bebès.

És un mossegador completament hermètic, pot submergir-se en l’aigua sense el risc que entre aigua dins, mantenint-se lliure de floridura i bacteris. Elaborat i pintat a mà, de cautxú natural i pigments naturals, completament biodegradable i sostenible.

Lanco Toys i Wanatoy s’han unit per a desenvolupar aquesta col·lecció. L’equip Wanatoy està compost per professionals del sector de la neuropediatria, psicologia, neuropsicologia, logopèdia i fisioteràpia, experts en el desenvolupament infantil.

Brand

Lanco

Tens dubtes, vols que t’ajudem?

Si necessites ajuda o tens qualsevol dubte sobre la compra, l’enviament, les devolucions o el que sigui, truca’ns, envia’ns un email, vine a les nostres botigues o bé consulta les preguntes freqüents.