Caza palabras

SKU: 8412553340250

13,00 IVA inclòs

Descobreix el Joc de paraules magnètic, Caza palabras,  ideal per desafiar el teu vocabulari i millorar les teves habilitats mentre et diverteixes. Amb fitxes magnètiques i un format compacte, és perfecte per jugar a casa o portar de viatge. No et perdis aquest joc educatiu i emocionant!

En estoc

Joc de paraules magnètic – Desafia la teva ment i posa a prova el teu vocabulari!

Aquesta versió magnètica del clàssic joc de paraules creuades de Falomir porta la diversió i el repte a un nou nivell. Amb les fitxes magnètiques, no has de preocupar-te que caiguin del tauler, cosa que fa que sigui perfecte per jugar a casa o durant els viatges.

Cada jugada compta! Forma paraules utilitzant les lletres disponibles, guanyant punts segons la longitud de la paraula i el valor de les lletres. A més, algunes caselles multipliquen el valor de les teves jugades, afegint emoció estratègica a cada moviment.

Aquest joc no només és divertit, sinó que també és una excel·lent eina per millorar el vocabulari, l’ortografia i el pensament estratègic de grans i petits. A més, gràcies al seu format magnètic i compacte, és ideal per portar-lo a qualsevol lloc!

Característiques:

  • Joc de paraules creuades amb fitxes magnètiques.
  • Fomenta el desenvolupament del vocabulari, la memòria i la concentració.
  • Perfecte per jugar en grup o en solitari, sense límit de jugadors.
  • Ideal per viatjar gràcies al seu format plegable.

Tens dubtes, vols que t’ajudem?

Si necessites ajuda o tens qualsevol dubte sobre la compra, l’enviament, les devolucions o el que sigui, truca’ns, envia’ns un email, vine a les nostres botigues o bé consulta les preguntes freqüents.