Encuadra

SKU: 8422878203383

33,99 IVA inclòs

Benvingut a Encuadra, un joc que desafia les teves habilitats amb 100 targetes de reptes i peces de fusta en colors groc, lila, blau i verd de diferents mides. Dissenyat per a 2 a 4 jugadors a partir de 8 anys, cada partida dura aproximadament 15 minuts. La caixa de 27x27x6,5 cm facilita el seu transport i emmagatzematge, proporcionant una experiència de joc pràctica i vibrant.

En estoc

Descripció del producte:

Descobreix Encuadra, un joc que posarà a prova les teves habilitats amb 100 targetes de reptes i peces de fusta en colors groc, lila, blau i verd de diferents mides. Aquest joc és ideal per a 2 a 4 jugadors a partir de 8 anys. Cada partida té una durada aproximada de 15 minuts i es presenta en una caixa de 27x27x6,5 cm que facilita el seu transport i emmagatzematge.

Com es juga:

Es destapa un repte i el primer jugador que aconsegueix imitar la disposició de les peces serà el guanyador. Però atenció, no és tan fàcil identificar les mides de les peces i decidir si han d’estar en posició vertical, mantenir l’equilibri o posar-les en horitzontal sobre la taula. T’atreveixes?

Característiques principals:

  • Peces de fusta de colors: Inclou peces en colors groc, lila, blau i verd, fomentant una experiència visual agradable i estimulant.
  • Targetes de reptes: Amb 100 reptes per desafiar les teves habilitats de visualització espacial i capacitat de replicació.
  • Desenvolupament de habilitats: Ajudant a millorar la intel·ligència intrapersonal i interpersonal mitjançant la resolució de problemes i la interacció amb altres jugadors.

Dimensions:

  • Mida de la caixa: 27x27x6,5 cm

Beneficis educatius:

  • Intel·ligència visual-espacial: Millora la capacitat de percebre i replicar configuracions de peces.
  • Desenvolupament interpersonal: Fomenta la competència amistosa i la col·laboració entre jugadors.

Perfecte per a:

  • Tardes de joc en família o amb amics
  • Fomentar el pensament estratègic i la resolució de problemes visuals
  • Aficionats als jocs d’estratègia i desafiament

Edat recomanada: A partir de 8 anys

Nombre de jugadors: 2 a 4 jugadors

Preparat per acceptar el repte d’ Encuadra? Aconsegueix el teu joc ara i demostra les teves habilitats de resolució de problemes i equilibri!

Brand

Cayro

Tens dubtes, vols que t’ajudem?

Si necessites ajuda o tens qualsevol dubte sobre la compra, l’enviament, les devolucions o el que sigui, truca’ns, envia’ns un email, vine a les nostres botigues o bé consulta les preguntes freqüents.