Arrr! Juego de Barcos

SKU: 8422878707751

13,20 IVA inclòs

Atreveix-te a descobrir…  Arrr! Juego de Barcos Magnètic: una emocionant aventura de recerca de vaixells per a nens i nenes a partir de 5 anys, ideal per viatjar.

En estoc

Descripció del producte:

Submergeix-te en una aventura marítima amb el Arrr! Juego de Barcos Magnètic. Inspirat en el clàssic joc d'”Hundir la Flota”, aquesta versió moderna i no bèl·lica et desafia a trobar els vaixells amagats del teu oponent. Ideal per a criatures a partir de 5 anys, aquest joc és perfecte per desenvolupar habilitats lingüístiques, lògiques i matemàtiques, així com la intel·ligència intrapersonal i interpersonal.

Característiques principals:

  • Concepte no bèl·lic: A diferència del joc tradicional, aquest joc se centra en la recerca de vaixells sense cap connotació bèl·lica, promovent un ambient de joc positiu i educatiu.
  • Components magnètics: Els vaixells magnètics es mantenen ferms a la caixa, assegurant una experiència de joc fluïda i sense interrupcions, fins i tot quan estàs en moviment.
  • Caixa metàl·lica: La pràctica caixa de 19 x 19 cm permet guardar i transportar fàcilment tots els components, mantenint-ho tot organitzat i a punt per jugar en qualsevol moment.
  • Inclou: 2 cartrons de 14 x 14 cm per col·locar els vaixells, 2 retoladors esborrables per marcar on has vist els vaixells i poder esborrar i reutilitzar les vegades que vulguis.
  • Disseny ideal per viatjar: Gràcies a la seva portabilitat i resistència, aquest joc és perfecte per endur-te’l de viatge, assegurant hores de diversió en qualsevol lloc.

Dimensions:

  • Mida de la caixa: 19 cm x 19 cm
  • Mida dels cartrons: 14 cm x 14 cm

Beneficis educatius:

Aquest joc no només proporciona diversió i entreteniment, sinó que també ajuda a desenvolupar importants habilitats educatives:

  1. Habilitat lingüística: En formular preguntes i respostes durant el joc.
  2. Habilitat lògica i matemàtica: En deduir la posició dels vaixells amagats.
  3. Intel·ligència intrapersonal: Fomentant l’autoreflexió i l’estratègia personal.
  4. Intel·ligència interpersonal: Promovent la comunicació i la cooperació entre jugadors.

Perfecte per a:

  • Regals d’aniversari
  • Vacances i viatges
  • Tardes de joc en família
  • Qualsevol persona amant dels jocs de taula educatius

Edat recomanada: A partir de 5 anys

Nombre de jugadores: 2 persones

No deixis escapar l’oportunitat de tenir aquest increïble Arrr! Juego de Barcos Magnètic a casa teva. Aconsegueix-lo ara i submergeix-te en la diversió sense límits!

 

Brand

Cayro

Tens dubtes, vols que t’ajudem?

Si necessites ajuda o tens qualsevol dubte sobre la compra, l’enviament, les devolucions o el que sigui, truca’ns, envia’ns un email, vine a les nostres botigues o bé consulta les preguntes freqüents.