Peluix Cabirol 35cm

SKU: 4029753186096

34,95 IVA inclòs

Category:

Aquí tenim el Peluix Cabirol de 35 cm de la col·lecció Little Wonder, confeccionat amb 100% cotó i farcit de polièster reciclat. Els seus tons marrons i terrosos reflecteixen la bellesa natural del cabirol i el fan ideal per a qualsevol ambient. És un regal perfecte i un amic fidel per als més petits.

En estoc

Aquí tenim el  Peluix Cabirol de 35 cm de la col·lecció Little Wonder, un producte perfecte per als més petits que captivarà els seus cors.

El material exterior està confeccionat amb 100% cotó, oferint una sensació agradable al tacte i garantint la durabilitat i resistència necessàries per acompanyar a les criatures en les seves aventures diàries. A més, el farciment és de 100% polièster reciclat, una opció sostenible que ajuda a reduir l’impacte ambiental sense comprometre la qualitat ni la comoditat.

Els colors del peluix són en tons marrons i terrosos, que reflecteixen la bellesa natural del cabirol. Aquests colors neutres permeten que el peluix s’integri fàcilment en qualsevol ambient, des de l’habitació dels infants fins a l’espai de joc.

Amb el Peluix Cabirol de 35 cm de la col·lecció Little Wonder, no només estàs comprant un joguet, sinó també un amic fidel que es pot conservar durant molts anys. És l’elecció ideal per a regalar en aniversaris, festes o simplement per fer feliç a algú especial.

Deixa que aquest encantador cabirol porti un toc de natura i tendresa a la teva llar!

Brand

Spiegelburg

Tens dubtes, vols que t’ajudem?

Si necessites ajuda o tens qualsevol dubte sobre la compra, l’enviament, les devolucions o el que sigui, truca’ns, envia’ns un email, vine a les nostres botigues o bé consulta les preguntes freqüents.