Ampolla d’acer inoxidable Lleó Little Rascals

SKU: 4029753217097

14,95 IVA inclòs

L’ampolla d’acer inoxidable Lleó de Spiegelburg, amb una tapa fàcil d’obrir i un disseny divertit, és l’accessori perfecte per a mantenir hidratats els més petits a l’escola bressol o en els seus viatges. Té una capacitat de 0,5 litres i inclou un raspall per a una neteja fàcil i òptima.

En estoc

DESCRIPCIÓ DE L’AMPOLLA ACER INOXIDABLE LEÓN DE SPIEGELBURG
L’ampolla d’acer inoxidable Lleó de Spiegelburg, és l’accessori perfecte per als més petits. Amb una tapa fàcil d’obrir que garanteix un maneig apte per a les criatures, aquesta ampolla és ideal per a portar a l’escola bresssol i en el seu pròxim viatge sense preocupacions.

Amb una capacitat d’aproximadament 0,5 litres, aquesta ampolla és prou gran per a mantenir a les criatures hidratades durant tot el dia. A més, el seu disseny acolorit i divertit segur que serà del grat dels més petits.

Per a mantenir l’ampolla en òptimes condicions, es recomana rentar-la a mà amb el raspall de neteja inclòs. D’aquesta manera, s’assegurarà que l’ampolla es mantingui neta i llista per al seu pròxim ús.

CARACTERÍSTIQUES:

Edat recomanada: a partir de 2 anys
Dimensions/Pes/ Volum d’ompliment aproximadament 0,5 l / aproximadament 22 cm, Ø aproximadament 7 cm
Material: fet d’acer inoxidable i raspall per netejar el tap

Brand

Spiegelburg

Tens dubtes, vols que t’ajudem?

Si necessites ajuda o tens qualsevol dubte sobre la compra, l’enviament, les devolucions o el que sigui, truca’ns, envia’ns un email, vine a les nostres botigues o bé consulta les preguntes freqüents.