Slime en tub

SKU: 4029753188502

9,95 IVA inclòs

El tub d’Slime és una eina de relaxació i estimulació sensorial visual  dins d’un cilindre, oferint una experiència calmant sense desordre ni riscos. Ideal per a reduir l’estrès i fomentar el gaudi en criatures i adults.

En estoc

El tub d’Slime és molt més que una simple joguina; és una eina fascinant per a la relaxació i l’estimulació sensorial que atrapa tant a criatures com a adults. Aquest producte consisteix en un cilindre de plàstic transparent, ple d’una substància viscosa i elàstica que es mou d’un extrem a l’altre del tub sense que sigui necessari tocar-la directament.

Estimulació Sensorial Visual
El tub d’Slime proporciona una estimulació sensorial visual única. Veure com l’slime es mou, es filtra i canvia de forma dins del tub pot ser hipnotitzant i relaxant. Aquest moviment fluid i continu pot captar l’atenció i proporcionar una experiència calmant, ideal per a persones que necessiten un estímul visual per mantenir-se concentrades o relaxades.

Relaxació i Reducció de l’Estrès
El moviment constant i suau de l’slime dins del tub pot ajudar a reduir l’estrès i promoure la relaxació. Com una bola de neu que es mou lentament o una làmpada de lava, el tub d’Slime ofereix una distracció visual tranquil·litzadora que pot ajudar a desconnectar de les preocupacions quotidianes. És perfecte per tenir a l’escriptori o a l’habitació com una eina per descomprimir-se després d’un dia estressant.

Beneficis Educatius i Cognitius
El tub d’Slime també pot tenir aplicacions educatives. Observant com l’slime es mou, els nens poden aprendre conceptes bàsics de física com la gravetat, la viscositat i el flux de fluids. A més, fomenta la paciència i la concentració, ja que seguir el moviment de l’slime requereix atenció detallada.

Brand

Spiegelburg

Tens dubtes, vols que t’ajudem?

Si necessites ajuda o tens qualsevol dubte sobre la compra, l’enviament, les devolucions o el que sigui, truca’ns, envia’ns un email, vine a les nostres botigues o bé consulta les preguntes freqüents.