Pissarra reversible

SKU: 540023043382

6,95 IVA inclòs

Descobreix la nostra pissarra reversible, amb una pissarra tradicional per dibuixar i escriure amb guixos d’una banda i una pissarra blanca amb retoladors per l’altra. Fàcil de dibuixar i d’esborrar, permet començar de nou amb facilitat. Ideal per fomentar la creativitat i les habilitats d’escriptura dels més petits!

En estoc

Descobreix la nostra pissarra reversible, perfecta per a les criatures que estimen dibuixar i aprendre! Aquesta pissarra compta amb dues cares per a una diversió sense límits: d’una banda, una pissarra tradicional amb llapis de colors per crear dibuixos vibrants; de l’altra, una pissarra blanca amb retoladors que permeten traçar línies nítides i clares. La superfície és fàcil d’esborrar, permetent començar de nou amb facilitat cada vegada. Ideal per desenvolupar la creativitat, la coordinació mà-ull i les habilitats d’escriptura dels més petits. Perfecta per a ús domèstic o escolar, aquesta pissarra farà que cada sessió de dibuix sigui una aventura emocionant!

Conté una pissarra de fusta a doble cara:

  • 1 cara amb pissarra de guixos
  • 1 cara amb pissarra blanca i dos retoladors

Brand

Egmont

Tens dubtes, vols que t’ajudem?

Si necessites ajuda o tens qualsevol dubte sobre la compra, l’enviament, les devolucions o el que sigui, truca’ns, envia’ns un email, vine a les nostres botigues o bé consulta les preguntes freqüents.