Caixa Juga i Aprèn 12-18 mesos

SKU: 7332599001964

64,99 IVA inclòs

Descobreix la Caixa de Jocs de Jabadabado, ideal per a infants de 12 a 18 mesos! Inclou quatre joguines educatives que desenvolupen les capacitats motrius i cognitives a través del joc. Perfecte per regalar i fomentar l’aprenentatge divertit!

En estoc

Aquesta caixa de joc i aprenentatge de Jabadabado conté quatre joguines acuradament seleccionades per oferir a les criatures un viatge apassionant a través del joc i el desenvolupament. Cada joguina té un objectiu clar per permetre a infants de 12 a 18 mesos desenvolupar les seves capacitats motrius i estimular les seves habilitats cognitives.

  • Puzzle de formes: El disseny geomètric acolorit ajuda les criatures a reconèixer les diferents formes i colors. Aquest producte no només estimula la motricitat fina i la capacitat d’associació, sinó que també millora la coordinació ull-mà i la percepció visual. Els grans botons de fusta estan dissenyats per ser fàcilment agafats per les mans petites.
  • Piquet a martell: Les criatures són atrets per aquesta joguina atemporal que els permet explorar l’art del martell. Aquesta joguina estimula el reconeixement dels colors, la coordinació ull-mà, la motricitat fina i fomenta el joc creatiu.
  • Quadre d’aprenentatge 3 en 1: Aquest quadre d’ordenació afavoreix el desenvolupament de la motricitat fina, la coordinació ull-mà, el reconeixement dels colors, el pensament crític, la capacitat de resolució de problemes i la concentració de les criatures.
  • Apilar cubs: Aquesta torre d’apilament divertida està composta de cubs i ensenya a les criatures a equilibrar els objectes per mantenir la torre dempeus. Al mateix temps, estan coordinant ull-mà i iniciant-se en habilitats matemàtiques primerenques com la mida, l’alçada, la comparació i l’ordre.

 

 

 

Brand

Jabadabado

Tens dubtes, vols que t’ajudem?

Si necessites ajuda o tens qualsevol dubte sobre la compra, l’enviament, les devolucions o el que sigui, truca’ns, envia’ns un email, vine a les nostres botigues o bé consulta les preguntes freqüents.