La Casa de los Ratones. Sam y Julia

SKU: 9788419654670

17,90 IVA inclòs

Descobreix “La casa dels ratolins”, un àlbum infantil màgic creat per l’artista Karina Schaapman. Aquesta obra única, feta amb materials reciclats, compta amb més de cent habitacions plenes de detalls sorprenents. Acompanya Sam i Julia en les seves aventures i deixa’t portar per la màgia d’aquest món en miniatura exposat a Amsterdam.

En estoc

Acompanya’ls a descobrir un amagatall secret, a donar la benvinguda a un ratolí encantador al qual criden «el drapaire» i a fer delicioses coques. Trobaran una capseta de fusta plena de tresors. I hauran d’enfrontar-se a una terrible i esborronadora rata! Els dies passen volant en aquesta CASA tan singular.

LA CASA DELS RATOLINS és un lloc màgic i ple de sorpreses. T’atreveixes a entrar?

L’artista Karina Schaapman va dedicar anys a construir i decorar LA CASA DELS RATOLINS, escenari d’aquest àlbum infantil tan especial. Està fabricada amb caixes i cartó pedra, amb teles antigues i tota classe de materials reciclats (llumins, botons, taps d’ampolla…). Té més de cent habitacions, passadissos i espais exteriors per a explorar. Els ratoncitos que l’habiten també han estat dissenyats i creats per Karina. Els contes de Sam i Julia van anar sorgint com per art de màgia mentre construïa LA CASA, que actualment s’exposa a la ciutat d’Amsterdam.

Autor/a: Karina Schaapman

Pàgines: 68

Mides: 24x28cm

Tapa dura

Idioma: castellà

Brand

Blackie Books

Tens dubtes, vols que t’ajudem?

Si necessites ajuda o tens qualsevol dubte sobre la compra, l’enviament, les devolucions o el que sigui, truca’ns, envia’ns un email, vine a les nostres botigues o bé consulta les preguntes freqüents.