Estació d’aventures Schleich

SKU: 4059433428659

59,99 IVA inclòs

Category:

La nova estació d’aventures de schleich® WILD LIFE amb moltes possibilitats de joc, el guardaboscos Steve i populars figures d’animals és la nova estrella del món salvatge de WILD LIFE!

En estoc

A la nova estació d’aventures de schleich® WILD LIFE, el guardaboscos Steve i els seus animals experimenten una cosa nova cada dia. Després d’aixecar-se, primer visita a les dues petites tortugues, que ja estan jugant alegrement i lliscant pel pujol. Fins i tot el bufó mico es diverteix molt en el seu tobogan de branques! Què és aquest rugit? La pantera negra i el cocodril no es posen d’acord sobre qui pot instal·lar-se còmodament en el cau! El guardaboscos Steve s’afanya a creuar el pont penjant per a resoldre la disputa. Però ves amb compte: Alguns dels taulons de fusta del pont penjant estan bastant podrits. El guardaboscos Steve ha d’anar amb compte per a no caure. Em pregunto si pot fer-ho.
Conté: 1x guardaboscos, 1x bebè goril·la, 1x pantera negra, 1x cocodril, 2x tortugues bebè, 1x estació d’aventures, 1x pont penjant amb funció de caiguda, 1x placa basi amb cova i tobogan, 1x grua amb ganxo, 1x arbre amb tobogan, 1x escala de corda, 1x ganxo adaptador, 2x espadanyes, 1x fulla, 1x caixa de transport, 1x telèfon satel·litari, 1x ganivet, 1x prismàtics, 1x llanterna

Edat recomanda: 3-8anys
Dimensions: 50 x 30 x 35 cm

Brand

Schleich

Tens dubtes, vols que t’ajudem?

Si necessites ajuda o tens qualsevol dubte sobre la compra, l’enviament, les devolucions o el que sigui, truca’ns, envia’ns un email, vine a les nostres botigues o bé consulta les preguntes freqüents.