Teixó de fusta Wudimals

SKU: 701575407002

8,50 IVA inclòs

Category:

Aquest captivador teixó està tallat i pintat a mà, cadascun és únic. Fet en fusta de til·ler.
Això és part de la bellesa i el valor de Wudimals®. Sempre hi haurà lleugeres variacions en els petits detalls, així que ningú més en el món té exactament el mateix animal que tu!

En estoc

Els teixons europeus o euroasiàtics tenen cossos robusts i cames curtes i mesuren uns 75cm  llarg i poden pesar entre 7 i 18 kg.

Normalment són grisos a l’esquena i als costats, però el pelatge de les cames i els ulls és negre i la resta del cap i el ventre és blanc.

El seu hàbitat preferit són els  boscos i els prats o camps propers. L’alimentació és molt variada: tota mena de fruits, arrels, tubercles, cucs de terra, grans coleòpters, catxaps, mel, ratolins, talpons, granotes, gripaus, serps, etc. A la tardor acumula grans reserves de greix, per això, pot viure molt de temps en dejú. Els cucs de terra són el seu aliment preferit.
Es poden trobar a gairebé tota Europa, però no a les parts més septentrionals de Noruega, Suècia, Finlàndia i Islàndia. També viuen a Rússia occidental, parts de Síria, l’Iraq, parts de l’Iran de l’Afganistan i Turkmenistan.

Brand

Wudimals

Tens dubtes, vols que t’ajudem?

Si necessites ajuda o tens qualsevol dubte sobre la compra, l’enviament, les devolucions o el que sigui, truca’ns, envia’ns un email, vine a les nostres botigues o bé consulta les preguntes freqüents.