Taller corones de flors

SKU: 3070900094543

18,95 IVA inclòs

Category:

Descobreix la màgia dels quadres en 3D amb corones de flors de paper de Djeco!

En estoc (es poden reservar)

Descobreix la màgia dels quadres en 3D amb corones de flors de paper de Djeco! Aquestes captivadores obres d’art fusionen la bellesa de les flors amb la tercera dimensió, creant una experiència visual única. Cada detall està acuradament elaborat a mà, brindant realisme i frescor. Aquests quadres es convertiran en el centre d’atenció de qualsevol espai, afegint encant i elegància. A més, la seva qualitat duradora i varietat de dissenys fan que siguin una elecció perfecta per a qualsevol amant de l’art i la decoració. Embelleix el teu entorn amb aquestes peces impressionants!

Per a crear els 4 dibuixos, l’infant disposa de nombroses corones de flors fetes de paper, que pot unir fàcilment amb ajuda de bonics clips de nacre amb motius brillants.

Boniques corones de flors adornen els caps dels animals. Adorns en 3D per a completar els dibuixos

Instruccions per a guiar l’infant pas a pas en la realització de l’activitat.

Contingut: 4 fulles il·lustrades encunyades (20 x 20 cm), més de 100 corones de flors de paper, 36 clips de patrons, 1 guia de colors pas a pas.
Edat: 5-8 anys

Brand

Djeco

Tens dubtes, vols que t’ajudem?

Si necessites ajuda o tens qualsevol dubte sobre la compra, l’enviament, les devolucions o el que sigui, truca’ns, envia’ns un email, vine a les nostres botigues o bé consulta les preguntes freqüents.