El fabricante de nubes

SKU: 4010168250878

15,90 IVA inclòs

Category:

El fabricant de núvols ha sortit de la fàbrica i el seu ajudant, el corb, ha decidit fer avui la seva feina. L’ajudem a trobar tots els ingredients i així podrà cuinar el temps?
És un joc cooperatiu i d’atzar, però requereix concentració i memòria. També podem jugar en solitari.

En estoc

Un joc de taula cooperatiu i de memòria en què buscarem els ingredients que necessitem per fer el temps abans no torni el fabricant de núvols.
Hem de trobar tots els ingredients de 3 receptes. Muntem el tauler amb les 6 peces de puzle. Col·loquem el corb i el fabricant a les seves caselles marcades i tirem el dau. Si surten les potes avancem o retrocedim tantes caselles com empremtes marqui el dau, si surt el corb podràs volar a la casella que vulguis, si surt la gorra avancem fabricant. Si caiem en la casella blava, podem moure’ns per la canonada. Girem un ingredient, i si ho tenim en alguna de les 3 receptes, ho posem a sobre. Si no, ho hem de deixar al mateix lloc i memoritzar-lo. A vegades ens sortirà una granota que farà que perdem un ingredient i l’hàgim memoritzat… Si aconseguim tots els ingredients de totes les receptes abans que el fabricant arribi a la porta, ho haurem aconseguit!

Brand

Haba

Tens dubtes, vols que t’ajudem?

Si necessites ajuda o tens qualsevol dubte sobre la compra, l’enviament, les devolucions o el que sigui, truca’ns, envia’ns un email, vine a les nostres botigues o bé consulta les preguntes freqüents.