LEGO creatiu amb peces transparents

SKU: 5702016888720

39,95 IVA inclòs

Category:

Diverteix-te amb aquesta capsa de 500 peces i amb tot el necessari per a construir un ocell, un lleó, una tortuga, un robot, un unicorn, un ocell rosa, un mag amb la seva taula de pocions i un peix en un entorn coralino, i més maons LEGO!

En estoc

Activa la creativitat del nen amb aquest inspirador joc de 500 peces, compost per una enlluernadora gamma de peces LEGO transparents, així com per ulls, rodes i maons LEGO clàssics per a crear 8 divertits models i molt més.

Què conté la caixa? Tot el necessari per a construir un ocell, un lleó, una tortuga, un robot, un unicorn, un ocell rosa, un mag amb la seva taula de pocions i un peix en un entorn coralino, i més maons LEGO!

Construir i jugar amb les 8 joguines inclosos en aquest set és només el començament: els nens trobaran tot un univers de diversió creativa que els encantarà explorar.

Edat recomanada: +4 anys.

Brand

LEGO

Tens dubtes, vols que t’ajudem?

Si necessites ajuda o tens qualsevol dubte sobre la compra, l’enviament, les devolucions o el que sigui, truca’ns, envia’ns un email, vine a les nostres botigues o bé consulta les preguntes freqüents.