Saboteur huida de la mina

SKU: 8437020827645

18,95 IVA inclòs

Dos clans de nans cercadors d’or estan dins de la cova quan els sorprèn un terratrèmol… Estan atrapats en la mina!

No tenen molt temps per a trobar la sortida, les sales s’estan inundant i l’aigua fa més difícil moure’s. El terratrèmol també ha “despertat” a alguns monstres i goblins de les cavernes.

Cada clan tractarà de sortir de la cova i salvar tot l’or possible. Quin d’ells ho aconseguirà?

En estoc

Descobreix el nou joc de taula de Saboteur, a manera de seqüela de la història ocorreguda a Saboteur. Una vegada aconseguit el tresor, la mina comença a inundar-se i cal tractar de sortir d’ella al més aviat possible i amb el major tresor!! Un joc de cartes, de construcció de camins, amb dos equips lluitant per sortir al més aviat possible, obstacles i criatures que entorpiran aquesta fugida i el component de rols ocults, ja clàssic en la nostra sèrie Saboteur. Imprescindible per a tots els fans!!!

Brand

MERCURIO SONORA SYSTEM S.L.

Jessica Jimenez o Araceli Vip Toy's Representaciones, S.L C/ Provenza, 385   1º 1ª 08025 Barcelona Telf. (34) 932 080 002 Fax. (34) 932 081 794 viptoys@viptoys.es> PER FER COMANDA A TRAVES DE LA WEB! WEB ..........................................  viptoys.ntv.es USUARI ……………………......  99215 CONTRASENYA …………….. F62022082

Tens dubtes, vols que t’ajudem?

Si necessites ajuda o tens qualsevol dubte sobre la compra, l’enviament, les devolucions o el que sigui, truca’ns, envia’ns un email, vine a les nostres botigues o bé consulta les preguntes freqüents.