Mini tornavís amb punxó

SKU: 9343207001113

1,50 IVA inclòs

El mini tornavís Makedo és el complement perfecte per als teus projectes amb cartó. Aquest petit tornavís és molt ergonòmic ja que té forma circular, molt similar a una anella. Disposa d’espai suficient per a inserir un dit de manera que es pot agafar i manipular còmodament (ø 2,5 cm aprox).

En estoc

Aquest tornavís té dues utilitats diferents, gràcies a la seva punta permet perforar o marcar el cartó, està esmolada el just i necessari perquè sigui una eina segura, però que pugui, de totes maneres, perforar el material.

D’altra banda, la seva funció més destacada és la de tornavís. Disposa d’una part amb una esquerda per a poder cargolar i descargolar els cargols Makedo i ajuntar les peces de cartó.

És una opció genial per a ampliar el teu kit Makedo facilitant que s’incorporin més persones a les teves construcció de cartó.

Ens encanta perquè ens sembla una forma genial de donar-li autonomia als nens, que ells guanyin confiança en ells mateixos i en les seves capacitats, alhora que nosaltres estem tranquils sabent que no estan corrent cap risc.

A més estaran treballant:

La motricitat i la coordinació.
La creativitat i la imaginació.
La visió espacial.
La tolerància a la frustració.
La coordinació.
La resolució de problemes.

Brand

Makedo

Tens dubtes, vols que t’ajudem?

Si necessites ajuda o tens qualsevol dubte sobre la compra, l’enviament, les devolucions o el que sigui, truca’ns, envia’ns un email, vine a les nostres botigues o bé consulta les preguntes freqüents.