TOMTEN (ed. català)

SKU: 9788489825789

12,00 IVA inclòs

Tomten és un conte clàssic dels països nòrdics creat per Astrid Lindgren i il·lustrat per Harald Wiberg. Ens mostra el recorregut que un petit gnom fa cada nit per la granja, per tal de cuidar i vigilar tots els éssers que hi viuen. És un conte que desperta el sentit de la paciència i el respecte per una naturalesa viva i generosa.

En estoc

Els contes són considerats com a part vital de l’educació moral de l’infant, ja que omplen les més profundes necessitats imaginatives i espirituals. Una gran ajuda per als infants és fomentar en ells la fantasia: llegir-los o explicar-los contes, contes d’animalets, d’éssers diminuts del bosc… Donant-los moltes oportunitats de sortir a la natura perquè puguin tenir l’oportunitat de moure amb llibertat i conèixer el món.

Si aquests contes els expliquem mantenint el contacte visual, afectiu i espontani, resulta un veritable regal per a l’ànima infantil.

Autor/a: Astrid Lindgren

Il·lustracions: Harald Wiberg

Pàgines: 32

Mides: 27x21cm

Idioma: català

Tapa dura

Tens dubtes, vols que t’ajudem?

Si necessites ajuda o tens qualsevol dubte sobre la compra, l’enviament, les devolucions o el que sigui, truca’ns, envia’ns un email, vine a les nostres botigues o bé consulta les preguntes freqüents.