Esgotat

POTION EXPLOSION

SKU: 8435407609846

39,99 IVA inclòs

L’últim curs a l’Acadèmia de Bruixeria Horribilorum per Bruixes i Bruixots Enginyosos arriba al final, així que s’acosten els exàmens finals!

Joc divertit i original de gestió de recursos

Esgotat

Les regles són les habituals: per completar les teves Pocions, agafa els Ingredients del Dispensador que es troba al Laboratori de pocions.

Aneu en compte que les explosions que provoquis poden resultar útils!

Et permetem, què dic, t’animem a que facis servir les Pocions que elaboris durant l’examen! Beu les teves Pocions amb mesura i saviesa per realitzar més ràpida i eficientment la teva feina, i així demostrar que mereixes el títol de bruixot o bruixa.

Quan s’hagin concedit suficients fitxes de Mestratge, l’examen acabarà. Recorda que el Premi a l’Estudiant de l’Any només es concedeix a l’estudiant que hagi elaborat les pocions més difícils i valuoses.
Bona sort!

CONTINGUT
1 reglament, 4 taulers de Pupitre, 64 peces de Poció, 80 bales d’Ingredient (en quatre colors diferents), 15 fitxes de Mestratge, 21 fitxes d’Ajuda de professor, 1 fitxa de Jugador inicial i 1 Dispensador de plàstic.

Tens dubtes, vols que t’ajudem?

Si necessites ajuda o tens qualsevol dubte sobre la compra, l’enviament, les devolucions o el que sigui, truca’ns, envia’ns un email, vine a les nostres botigues o bé consulta les preguntes freqüents.