ENSEMBLE

SKU: 8437018648788

19,99 IVA inclòs

Ensemble És Un Joc Cooperatiu En El qual Haureu de Sincronitzar Les vostres Decisions Sense Comunicar-vos. Només Si Tots Esteu En La mateixa Sintonia Sereu Capaces De Superar Els 9 Nivells Del Joc O Sereu Derrotats. Com En El Clàssic Joc “The Mind”, Les vostres Decisions Influiran En Els vostres Avanços I Us Acostaran A l’Èxit En Cada Partida. Useu La vostra Intuïció, Sincronitzar Les vostres Ments I Supereu Els Reptes.

En estoc

Ensemble és un joc cooperatiu en el qual haureu de sincronitzar les vostres decisions sense comunicar-vos. Només si tots esteu en la mateixa sintonia sereu capaces de superar els 9 nivells del joc o sereu derrotats. Com en el clàssic joc “The Mind”, les vostres decisions influiran en els vostres avanços i us acostaran a l’èxit en cada partida. Useu la vostra intuïció, sincronitzar les vostres ments i supereu els reptes.
Al començament de cada ronda, cada jugador tria en secret quin carta de record que hi ha sobre el tauler és, en la seva opinió, la que es relaciona millor amb la carta de repte que hi ha en el centre de la taula. Per a això, ha de jugar enfront d’ell la seva carta de vot que es correspon amb la posició d’aquest record.

Si hi ha més d’una carta de repte, tots els jugadors han de tractar d’estar en sintonia i relacionar totes les cartes de repte en joc amb una única carta de record.
Els jugadors han de jugar les seves cartes de vot bocabajo simultàniament i després totes es voltegen alhora. A l’hora de triar, els jugadors no poden comunicar-se entre ells ni donar cap pista sobre la seva elecció, però una vegada revelades les cartes si poden justificar la seva selecció.

Després de voltejar totes les cartes de vot, es donarà una de les següents tres situacions:
1. Tots els jugadors han votat per la mateixa carta de record. Heu superat el nivell i podeu recuperar una fitxa de vida perduda.
2. Si algun jugador va votar diferent a la majoria, però el nombre de vots diferents no supera la dissonància actual, aconseguiu superar el nivell, però no recupereu fitxes de vida perdudes.
3. Si els jugadors van votar cartes de record diferents i aquest número supera la dissonància permesa, heu perdut el nivell i perdeu una fitxa de vida.

Si no queden fitxes de vida disponibles perdeu la partida!

Si la partida no acaba, llavors cada nou nivell s’anirà complicant tret que hàgiu estat capaços de sincronitzar les vostres ments.

Ensemble inclou, a més del joc basi, tres escenaris secrets que podreu obrir una vegada aneu superant els diferents nivells del joc. Aquests escenaris secrets introdueixen noves regles i variants que faran diferent cada partida, i a més afegiran més cartes al mall de records.

Contingut:
• 1 tauler modular
• 80 cartes de record
• 48 cartes d’escenari
• 90 cartes de vot
• 10 fitxes de vida
• 1 fitxa de vida per a principiants
• 1 fitxa de nivell
• 1 reglament

 

Tens dubtes, vols que t’ajudem?

Si necessites ajuda o tens qualsevol dubte sobre la compra, l’enviament, les devolucions o el que sigui, truca’ns, envia’ns un email, vine a les nostres botigues o bé consulta les preguntes freqüents.